Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodni sajam

Sport i nautika 2010 – Ploviti, otkrivati, živjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripreme za međunarodni sajam Sporta i nautike 2010, u punom su tijeku i sve se čini kako bi moto sajma Ploviti, otkrivati, živjeti, dosegao svakog našeg posjetitelja. Međunarodni sajam Sporta i Nautike otvorit će svoja vrata od 24. do 28. veljače 2010. godine.

Pružit ćemo više od 250 razloga koje treba otkriti i doživjeti. Na sajmu će biti izloženo upravo toliko plovila i nezaobilaznih vodećih brandova nautičke proizvodnje. I ove godine pripremili smo vam brojne premijere.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ploviti, otkrivati, živjeti!!! Slika nije dostupna 400 izlagača iz dvije zemlje Počinje Sajam sporta i nautike

Osim mnogih inozemnih proizvođača, već više godina zapaženi nastup imaju Udruga hrvatska nautička proizvodnja i Klaster male brodogradnje koji predstavljaju ozbiljna imena hrvatske nautičke proizvodnje.

 

 

 

Program izlaganja obuhvaća plovila svih vrsta – jahte, jedrilice, glisere, čamce, jedra, jarbole, opremu za marine, ronjenje, podvodni lov i ribolov, odjeću za nautičare, zatim sportsku opremu i rekvizite, odjeću i obuću, izgradnju i opremanje sportskih objekata i terena, prehranu sportaša, itd.

Na sajmu će se moći naći odlična ponuda opreme za plovila, brodski i vanbrodski motori, zastupnici svih najvećih tvrtki za brodsku elektroniku.

 

 

 

U organizaciji Udruge hrvatske nautičke proizvodnje, Klastera male brodogradnje, vodećeg hrvatskog nautičkog magazina More i Zagrebačkog velesajma, u sklopu sajma biti će održan okrugli stol na temu Razvoj hrvatske nautičke proizvodnje, kao jedan od aktualnih pitanja u okviru turističke problematike. Hrvatska je zemlja turizma i mora sa ekološkim predznakom. Brinemo da ovaj sajam poluči istu takvu poruku.

Plovite, otkrivajte, živite... od 24. do 28. 2010. s nama na sajmu Nautika i Sport.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene