Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen javni poziv

Slovenski Istrabenz prodaje opatijski hotel Adriatic

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička divizija slovenskog financijskog holdinga Istrabenz objavila je javni poziv u okviru kojega će do 5. ožujka prikupljati neobvezujuće ponude za prodaju svojih najvrednijih nekretnina, među ostalim i 100-postotnog udjela u opatijskom hotelu Adriatic.

Zbog velikih dugova prema bankama sud je nedavno odredio da tvrtka do 2013. godine vjerovnicima mora vratiti 471 milijun eura u okviru programa prisilne naplate, od toga 100 milijuna do sredine ove godine.

Pročitajte i ovo Robert Golob najavio premijer Golob Slovenija će priznati palestinsku državu: "Užasi koje svaki dan gledamo u Gazi su nedopustivi" Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put"

Slovenski mediji navode da je najvrednija nekretnina Istrabenza prije nekoliko godina sagrađeni hotel Kempinski Palace u Portorožu u koji je uloženo 100 milijuna eura. Tvrtka razmišlja i o prodaji hotela u Postojni preko kojega ima dugoročnu državnu koncesiju na turističke prihode iz Postojnske jame, te niza lokala koje ima na slovenskoj obali. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene