Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poticaj ulaganjima

SDP očekuje konsenzus s oporbom oko Zakona o strateškim investicijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
u jučerašnjem Dnevniku Nove TV ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak najavio je olakšavanje procedure za strateške investicije. Evo šo su na to rekli saborski zastupnici.

U saborskim će se klupama uskoro ponovno naći zakon o strateškim investicijama, odnosno njegova popravljena verzija. Zakon je to oko kojeg bi se, ističu u SDP-u mogao postići konsenzus s oporbom.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

To uvelike ovisi o kvaliteti izmjena o kojima je u intervjuu za naš jučerašnji Dnevnik govorio ministar Ivan Vrdoljak. U HDZ-u i dalje ističu kako zakon nosi krivi naziv, i upozoravaju da javna poduzeća moraju biti u stanju sama ostvariti ulaganja u zadanim rokovima, kako bi isto mogao i privatni sektor.

>> Ministar Vrdoljak otkrio detalje za ubrzanje velikih investicija!

'Očekujem da valjda država prije svega rješava sustavno kad govorim o tom investicijskom okviru, a svi u primjerenom roku, bez obzira na veličinu ulaganja u svim djelovima Hrvatske mogu brzo i efikasno ostvariti svoje projekte jer to je jedini način da konačno pokrenemo i gospodarski rast i zapošljavanje', kazao je Domagoj Ivan Milošević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene