Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raspodjela dobiti Fonda hrvatskih branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravni odbor Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji donio je odluku o raspodjeli dobiti Fonda u 2006.

Odbor je donio odluku da će se od realizirane dobiti Fonda u 2006. jedna trećina, namijenjena za socijalne, razvojne i humanitarne programe, rasporediti Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te Fondu za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Braniteljske dividende 'Država nam daje dionice kojima se uopće ne trguje' Slika nije dostupna Isplata kreće u ponedjeljak Fond branitelja dijeli 154,48 milijuna kuna

Odlukom Upravnog odbora Fonda od realizirane dobiti Fonda u 2006. godini (koja je ukupno iznosila 59.767.600,41 kuna), jedna trećina dobiti namijenjena za socijalne, razvojne i humanitarne programe iznosu od 19.922.533,47 kuna rasporedit će se: 60 posto Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, odnosno iznos od 11.953.520,08 kuna i 40 posto Fondu za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, odnosno iznos od 7.969.013,39 kuna priopćeno je danas iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Sjednica Upravnog odbora Fonda održana je pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene