Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodjeljuje se...

A ovo je vladin 'božićni poklon' poduzetnicima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o novcu iz strukturnih fonova EU i bespovratnim sredstvima koja bi mogla dovesti do otvaranja 500 radnih mjesta.

U ponedjeljak je raspisan natječaj za korištenje sredstava iz strukturnih fondova EU za male i srednje poduzetnike, a ukupno će se dodijeliti 255 milijuna i 714 tisuća kuna. Riječ je o bespovratnim sredstvima, a ministar obrta i poduzetništva Gordan Maras danas je rekao kako se radi o 'lijepom božićnom poklonu poduzetnicima od Vlade i Europske komisije'.

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!" Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..."

Drugačija generacija poduzetnika: 'Učit će ih 'kako ne treba!'

Poduzetnici mogu dobiti najmanje 3 milijuna i 800 tisuća kuna, a najviše 26 milijuna kuna.

Novac je namijenjem za proizvodnju i unapređenje strojeva, kao i za turizam u kojem se može iskoristiti za opremanje hotela i izgradnju novih smještajnih objekata unutar hotela. Ministar vjeruje da će dodjela sredstava dovesti do otvaranja barem 500 radnih mjesta.

Naglasio je da je bitno što prije krenuti s radovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene