Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prof. Stephen Bradley

Profesor emeritus na Harvard Business School predaje o stvaranju i održavanju konkurentske prednosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
29. travnja 2011. počinje prvo predavanje u sklopu Advanced Program in Business – prof. emeritus Stephen Bradley s Harvard Business School.

Predavanje prof. Bradleya prvo je u nizu predavanja vodećih svjetskih profesora na Advanced Program in Business. Profesor Bradley obnašao je i obnaša brojne ključne funkcije u znanosti i praksi: prodekan Harvard Business School, voditelj odjela za konkurentnost i strategiju pri Harvardu, direktor programa za razvoj managementa na Harvardu, te konzultant brojnih uspješnih svjetskih poduzeća. U Zagrebu predaje u sklopu programa Advanced Program in Business , namjenjenog vodećim managerima regionalnih poduzeća.
Istraživanja prof. Bradleya fokusiraju se na razumijevanje utjecaja novih tehnologija na uspješnost poslovanja poduzeća. Predavanje koje će održati u Zagrebu odražava njegova predavanja koja drži u sklopu executive education programa Harvard Business School s ciljem razumijevanja procesa stvaranja i održavanja konkurentskih prednosti u dinamičnom okruženju. Predavanja će držati prateći poznatu Harvardsku metodu kombiniranja predavanja i poslovnih slučajeva.
Advanced Program in Business, inovativan je executive education program koji u Zagreb dovodi najbolje svjetske profesore s najprestižnijih poslovnih škola: Harvarda, Stanforda, Whartona, Bocconija, LBSa, INSEADa i GATecha. Tijekom 9 vikenda, sudionicima će se ponuditi suvremena znanja iz ključnih područja poslovne ekonomije: korporativne strategije, inovacija, marketinga i financija. Predavanja su na strateškoj razini te su namijenjena srednjem i top managementu, a broj sudionika je ograničen zbog održavanja kvalitete nastave.
Informacije o Advanced Program in Business nalaze se na www.apb.hr .
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prof. Gabriele Troilo Potpredsjednik Europske marketinške akademije govori o marketing imagination Slika nije dostupna RAJESH CHANDY Profesor koji je iz korjena promjenio shvaćanje inovacija u poduzećima – predaje u Zagrebu na APBu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene