Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojite simpatije publike

Postanite nova plesna zvijezda i osvojite zanimljivu nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
T-Mobile za sve ljubitelje plesa pokreće natječaj na micrositeu na koji sudionici mogu postaviti video zapis svoje plesne izvedbe, osvojiti glasove posjetitelja i postati nova plesna zvijezda koja će – osim simpatija publike – osvojiti i zanimljivu nagradu.

Točnije, svi sudionici koji snime svoje plesno umijeće, bilo s društvom ili samostalno, te do 15. travnja video postave na internet adresu micrositea - www.pokrenisekakozelis.com sudjeluju u izboru za najbolju plesnu izvedbu. Ukoliko se pokaže da je upravo on ili ona nova plesna zvijezda, sudionici ovisno o broju glasova mogu osvojiti sljedeće:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uključite se u foto natječaj BKS Banke i osvojite 3.000 kuna! Slika nije dostupna Uključite se u foto natječaj BKS Banke i osvojite 3.000 kuna!

• Simpa paket Nokia 5310 XpressMusic sa zvučnicima - nagrada za osvojeno prvo mjesto
• 2 ulaznice za T-Mobile INmusic festival 24. i 25. lipnja na Jarunu - nagrada za osvojeno drugo mjesto
• Simpa paket Sony Ericsson W350i sa zvučnicima - nagrada za osvojeno treće mjesto

Microsite je u potpunosti oblikovan u duhu mladenačke i razigrane kampanje 'Pokreni se kako želiš!' koja korisnike direktno poziva na izbor i pokret, nudeći im pritom da, odabirom novih tjednih Simpa opcija, sami oblikuju svoj način komunikacije uz još povoljnije cijene. Također, baš kao što i sama kampanja promovira mogućnost odabira, i ovdje sudionici i posjetitelji micrositea sami biraju pobjednike.

Glasovanje je vrlo jednostavno – svaki posjetitelj micrositea može glasovati za svoju omiljenu video snimku plesa, te ukoliko ima više od jednog favorita, omogućeno mu je glasovanje za do tri video snimke u jednom danu.

Podsjetimo, tri nove tjedne Simpa opcije korisnici mogu aktivirati na svim glasovnim Simpa tarifnim modelima. Radi se o Simpa opciji Spika koja korisnicima nudi 120 minuta razgovora unutar T-Mobile mreže tjedno, Simpa opciji Poruke u sklopu koje se može poslati 120 besplatnih SMS i MMS poruka tjedno unutar T-Mobile mreže te Simpa opciji Preko mreže uz koju se razgovara 50 posto povoljnije prema brojevima iz drugih mobilnih i fiksnih mreža. Naknada za aktivaciju bilo koje tjedne Simpa opcije iznosi 10 kuna i traje sedam dana. Pored novih opcija, T-Mobile nudi i novi tarifni model Simpa Zabava čiji korisnici mogu slati SMS poruke unutar T-Mobile mreže po cijeni od svega 0,20 kn. Svi korisnici tarifnog modela Simpa Zabava do 31. svibnja moći će iskoristiti i tri web’n’walk paketa od 10 MB po cijeni od samo jedne kune po paketu te na taj način bezbrižno surfati internetom sa svog mobitela.

'Ples i pokret jedan su od najatraktivnijih načina izražavanja sebe i komuniciranja s drugima. Ovim micrositeom nadograđujemo našu, vjerujem, inovativnu kampanju, ali i pozivamo sve ljubitelje plesa diljem Hrvatske da svoj plesni talent podijele s drugima te pri tome osvoje jednu od vrijednih nagrada', izjavila je Vedrana Majetić, direktorica Sektora za marketinške komunikacije T-Mobilea.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene