Obavijesti Video Pretražite Navigacija
400 izlagača iz dvije zemlje

Počinje Sajam sporta i nautike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraj veljače i ove je godine na Zagrebačkom velesajmu ponovo rezerviran za tradicionalni sportsko nautički događaj u Zagrebu i Hrvatskoj.

19. godinu za redom Sajam sporta i nautike okupit će najuglednije proizvođače i zastupnike svjetskih marki sportske i nautičke opreme i proizvoda.

Pročitajte i ovo Kobasica Domaća, s tartufima ili ljuta? Kombinacija je puno, ali ona je samo jedna: Mala istarska općina ugostit će sajam kobasica Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

Tijekom 5 dana Zagrebački velesajam pretvorit će se u luku koja će usidriti neke od plovećih ljepotica odmah nakon njihovog premijernog predstavljanja u Düsseldorfu. Predstavit će se više od 400 izlagača iz 32 zemlje na izložebnoj površini do 15.000m2.

Očekuje se da će 19. međunarodni sajam Sporta i nautike otvoriti ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske gospodin Božidar Kalmeta, u srijedu, 24.02.2010. godine u 11.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

U predstavljanju programa Aktivni odmor i sigurnost u ronjenju u organizaciji ronilačkog kluba Nemo Adriatic, gostovat će svjetski rekorder u ronjenju na dah g. Gianlucca Genoni. U demonstracijama ronjenja na dah - u bazenu pav. 8a/št.19 gostovat će i slovenski rekorder g. Jure Daić.

U podizanju kvalitete nastupa izlagača na sajamskoj priredbi, na prijedlog Ocjenjivačkog suda dodijelit će se pohvale i priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa izlagača na sajmu Sporta i nautike 2010.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene