Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Otvoren Top: Parfumerija koja surađuje s domaćim i stranim dizajnerima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj intiman prostor s velikim srcem smješten je u centru grada, u Tomićevoj ulici 4, vrlo blizu uspinjače, a neposredno ispod kule Lotrščak. Ime je dobio po zagrebačkom topu u kuli koji svaki dan puca točno u podne.

Top je novi prodajni prostor u gradu u kojem dolazi do fuzije niche parfumerije s domaćim i stranim dizajnerima, kao i poznatim domaćim i stranim brendovima. Trenutno je u ponudi dvanaest niche mirisnih brendova, koji se samo ovdje mogu naći za cijelu Hrvatsku, a neki i za cijelu regiju.

Pomirisati možete omiljeni miris JFK-a, mirise po krvnim grupama Blood Concept, mirise nove olfaktivne zvijezde Naomi Goodsir, švedski brand Byredo, kultne Escentric Molecules, mirisne svjećice pariške slastičarnice Laduree, niche instituciju Parfums d' Nicolai, misteriozne mirise A Lab On Fire, kao i bogate LM Parfums koji ostavljaju bez daha.

Jedan od najoriginalnijih domaćih dizajnera, Juraj Zigman, dizajnirao je za Top majice s motivima Zagreba. Tako na Zigmanovim kreacijama Ban Jelačić na konju jaše s novom družicom, a na krovu crkve Sv. Marka pridružuju se i šestinski kišobrani, dok su licitarska srca isprepletena u zavodljiv ukras na majici.

>>Stvorili parfem koji miriši kao svi parfemi koji su napravljeni 2012.

Laboratorio Dona po prvi put samo za Top pokazuje javnosti svoje torbice, idealne za večernje izlaske, a nastale kao 'hommage' Remmington pisaćim mašinama.
Inovativni brand Gloopy predstavlja svoja 'čudovišta iz ormara' punjena eko lavandom, koja mogu ukrasiti ormar i čuvati ga od moljaca.

Početkom sprnja Top će surađivati s domaćim autorima nakita, odnosno torbi, Silviom Vujičićem i Tamarom Bombardelli. Od oflaktivnih brandova dolaze noviteti od Byreda (Infloresence), LM Parfums (Vol d' Hirondelle, Chemise Blanche), A Lab On Fire (Liquidnight, Rose Rebelle Respawn)….

U intimnoj atmosferi ovdje se kupcu posvećuje apsolutna pažnja i nudi personalizirana kupovina. Top je prostor u kojem možete naći 'totalno originalne proizvode'.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene