Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nestabilne situacije u Siriji

Opet obustavljeno trgovanje dionicama INE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odluka je donesena zbog trenutačne nestabilne političke situacije u Siriji, uključujući i sankcije Vijeća EU.

Zagrebačka će burza u srijedu u 12 sati obustaviti trgovanje dionicama Ine nakon što je zaprimila obavijest od te kompanije da bi 'trenutačni događaji u Siriji vezani uz proširenje opsega sankcija od Vijeća EU i trenutačna politička nestabilnost mogli nepovoljno utjecati na profitabilnost i poslovanje društva u Siriji'.

Pročitajte i ovo Ina: Ilustracija - 2 VEČER UOČI SASTANKA Objavljeni važni dokumenti o ugovorima Hrvatske i MOL-a: Sastaje se Savjet za Inu Slika nije dostupna Nakon megaafere Član Uprave Ine dao ostavku: Bio je direktor korporativnih usluga, kasnije prešao u MOL grupu

>> USKOK: Istraga traje, ponovno smo tražili ispitivanje Hernadija

S obzirom na to da, kako tvrde u Burzi, to predstavlja informaciju za koju je razumno očekivati da u znatnoj mjeri može utjecati na cijenu dionice Ine, nastala je situacija u kojoj je potrebno zaštititi ulagatelje tako da se trgovina predmetnim dionicama obustavi za vrijeme koje je potrebno da se cjelokupna javnost potpuno i točno informira o navedenim činjenicama, navodi se u priopćenju.

Odluka je donesena na temelju članka 330. st. 2. i čl. 331. Zakona o tržištu kapitala te članka 455. st. 1. t. 8. Pravila Burze i članka 48. i 49. st. 2. Zakona o općem upravnom postupku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene