Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna uspjeha

Najmoćnije poslovne žene u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji magazina Lider 'Žene u biznisu' predstavljene su najmoćnije poslovne žene u Hrvatskoj.

Na prvom mjestu je Ljerka Puljić iz Agrokora, koja je na tronu posljednjih šest godina. Odmah iza nje je novopečena saborska zastupnica i predsjednica Uprave Keruma - Nevenka Bečić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera Agrokor Tko su ljudi povezani s Agrokorom za koje je DORH izdao nalog za privođenje Slika nije dostupna Ljerka Puljić i Piruška Canjuga Uhićene dvije najmoćnije žene Agrokora: Jedna je bila Todorićeva desna ruka, druga tvrdi da je 4 godine bila na bolovanju

Na konferenciji je bilo riječi kako što više povećati broj žena na top menadžerskim pozicijama. Dok su u Zapadnoj Europi, posebice u skandinavskim zemljama žene izjednačene s muškarcima na visokim pozicijama u tvrtkama, u Istočnoj Europi razlika je i dalje velika.

'Stvarno treba izaći iz tih nekih kutija i počet bit otvoreniji i davat priliku svima, neovisno o tom da li si muškarac ili žena', rekla daje menadžerima konzultantske tvrtke Melanie Seier Larsen.

'Svima nama je teško kad se probijamo. Ali, kad si jednom na vrhu, na vodećem položaju, onda postaje to drukčije', istaknula je Danica Purg. 'Ja ne smatram da su to neke super žene, nego je to sve omoguće uz dobru organiziranosti i uz pomoć obitelji', rekla je predsjednica Uprave Badela Zvjezdana Blažić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene