Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagradna igra u tijeku

MojPosao jednog posloprimca nagrađuje stanom u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U siječnju ove godine MojPosao (www.MojPosao.net) je proveo anketu u kojoj su posloprimci odgovarali na pitanje 'Omogućuju li vam trenutna primanja posjedovanje vlastitog stambenog prostora?'.

Cilj ankete bio je saznati ukoliko su primanja građana dovoljna kako bi priskrbili vlastiti stambeni prostor, a na pitanje je odgovorilo preko 680 ispitanika. Pored istraživanja te anketa koje se redovito provode kako bi pružile najnovije informacije s hrvatskog tržišta rada, MojPosao djeluje i proaktivno te će početkom svibnja jednog od posloprimaca koji su zaposleni posredstvom portala, nagraditi stanom u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

Najveći broj ispitanika (njih 44,3%) izjavio je kako im je financijska situacija toliko loša da trenutno nemaju vlastiti stambeni prostor, niti će u bliskoj budućnosti moći riješiti svoje stambeno pitanje. Većina njih požalila se na niska primanja kojima ne bi mogli plaćati niti podstanarstvo, a kamo li dići stambeni kredit, dok je nekolicina ispitanika navela kako se ne usude investirati u vlastiti stan zbog nestabilnog zaposlenja. Posebno ogorčeni bili su oni ispitanici koji unatoč visokoj stručnoj spremi i višegodišnjem školovanju nemaju mogućnosti riješiti svoje stambeno pitanje. Ukoliko i vi imate problema s rješavanjem stambenog pitanja, nagradna igra MojPosao u kojoj možete osvojiti stan u Zagrebu mogla bi riješiti vaše probleme.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene