Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mlinar – početak njemačke priče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
* Otvorena prva prodavaonica Mlinarove mreže u Njemačkoj

* Nova prodavaonica u Münchenu je ukupno 190.-ta u Mlinarovoj međunarodnoj mreži

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆI RAČUNI ZA STRUJU Prve reakcije na poskupljenje struje: Uskoro rastu cijene pekarskih proizvoda Slika nije dostupna Mlinar franšiza u centru Beograda

* Do 2020. Mlinarovu maloprodajnu mrežu u Njemačkoj činit će 150 prodavaonica

 Danas smo u Münchenu otvorili prvu u nizu prodavaonica buduće Mlinarove maloprodajne divizije u Njemačkoj. Jedinstvenu ponudu pekarskih delikatesa, koje su već poznate kupcima u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj, njemačkom smo tržištu inicijalno odlučili ponuditi na jednoj od najprestižnijih lokacija, zapravo u epicentru snažne njemačke ekonomije, u srcu glavnog grada Bavarske – na njegovu centralnom trgu Marienplatzu.

Prodavaonica na adresi Marienplatz 16 jedna je od šest Mlinarovih maloprodaja koje ćemo do kraja 2015. otvoriti u Bavarskoj. Prepoznatljivi Mlinarov vizualni identitet kao i veliki dio asortimana koji nudimo u svim našim prodavaonicama u regiji, prenijeli smo i u Njemačku. Sigurni smo da će već prokušani koncept biti prihvaćen i na ovakvom zahtjevnom tržištu.
Naša prva pekarnica u Münchenu zapravo je 190.-ta u maloprodajnoj mreži kojom upravljamo iz Zagreba, a do kraja 2020. planiramo samo u Njemačkoj razviti sustav s ukupno 150 takvih dućana.

Za nas je otvorenje prodavaonice u srcu bavarskog gospodarskog diva iskorak u budućnost u kojoj sami krojimo vlastite šanse. Na ponos brenda kojega oblikuju ukusi kupaca i na ponos 1.800 zaposlenika najvećeg pekarskog sustava u regiji. Mlinarovo srce je danas jako veliko i ponosno.
Mlinarova obitelj i dalje raste. Hvala što nam pomažete ispričati priču o kvaliteti na kojoj inzistiramo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene