454100
454100
454100
454100
454100

Merkur osiguranje predstavilo novi vizualni identitet

Merkurov ključni fokus ostaje životno osiguranje, ali na jednoj novoj razini - širi svoju ponudu s paketima fit4life usluga dodatnog zdravstvenog osiguranja.

 
 
 
 
Merkur osiguranje (Foto: PR) - 8
Merkur osiguranje (Foto: PR) - 8

Merkur osiguranje jedna je od vodećih tvrtki u području osiguranja života zadnja dva desetljeća.
Lansiranjem novog vizualnog identiteta, Merkurov ključni fokus ostaje životno osiguranje, ali na jednoj novoj razini. Nova strategija životnog osiguranja znači da će u budućnosti Merkur ne samo osiguravati život, nego će biti klijentov partner u svim aspektima njegovog života.

Za Merkur, zdravlje i blagostanje su najbitniji čimbenici za kvalitetu i radost u životu. Upravo zbog toga, Merkur širi svoju ponudu s paketima fit4life usluga dodatnog zdravstvenog osiguranja koji pomažu promijeniti životni stil Merkurovih klijenata kako bi imali što bolju kvalitetu života. Merkur postaje uslužno orijentirana platforma za promjenu životnog stila i poboljšanje vitalnosti. fit4life usluge nude tako pakete za teretanu s prilagođenim programima vježbanja, wellness vikendima u luksuznim hotelima i tehnološki naprednim pregledima u vodećim privatnim klinikama. Kako bi brže i lakše došli do zdravlja, Merkur lansira također i seriju paketa zdravstvenog osiguranja i kombinaciju proizvoda koji omogućavaju svim klijentima izravan i brz pristup premium zdravstvenim uslugama kod najboljih liječnika, ambulanti, klinika i terapeuta u zemlji.

Novi brend dizajn s ugodnim pastelnim bojama, jasnim linijama i mekanim oblicima i nova ključna poruka brenda podrška su novoj Merkurovoj filozofiji. Novi Merkurov logo zadržava poveznicu s poviješću brenda vizualno, ali stavlja sam brend u novi kontekst izgledom koji je manje tipičan za osiguranje, a više usmjeren dinamičnom životnom stilu, aktivnostima za zdravlje i radosno blagostanje. Novi slogan “Danas za Vaše sutra” je izraz nove uslužno orijentirane filozofije koja je usmjerena prema naprijed i omogućava dobru budućnost s današnjim inovativnim zdravstvenim uslugama pred-osiguranja i inovacija. Zanimljiva i kreativna oglašivačka kampanja predstavit će Merkurov imidž javnosti počevši od 13. listopada 2016.

–––––––––––––––––––––––––––––

Merkur osiguranje uspješno posluje u Hrvatskoj već dva desetljeća i dio je Merkur grupe. Merkur Versicherung AG iz Graza prvi je zdravstveni osiguratelj u Europi osnovan 1798. i kroz svoj koncept zdravlja predvodnik je inovativnih produkata.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se