Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivni članak

Medicina i Tehnika i Dentex na Zagrebačkom velesajmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 13. do 15. svibnja na Zagrebačkom velesajmu se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske održavaju Medicina i tehnika – 38. međunarodni sajam medicine, rehabilitacijske i laboratorijske opreme i farmacije te DENTEX – međunarodni sajam dentalne medicine.

Medicina i tehnika

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promotivni članak Međunarodni viteški turnir u Svetoj Heleni Slika nije dostupna VeBe za tebe – tata Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Najugledniji specijalizirani stručni sajam duge tradicije, svake godine u svibnju okuplja značajna imena iz područja medicine, farmacije, analitike i rehabilitacije.

Tematske cjeline ovogodišnjeg sajma:
• CroMed
- medicinski uređaji, pribor, oprema prostora i usluge, informatička podrška
• CroLab - analitika, laboratorijski aparati, oprema, potrošni materijal i pribor, dijagnostika
• CroPharm - farmacija
• CroReha – rehabilitacija i program za starije osobe

Posebno izdvajamo CroRescue - 8. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći iz hrvatske i inopzemstva, održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH i Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Grada Zagreba, u suorganizaciji s Regionalnim središtem za pružanje pomoći i uklanjanje posljedica katastrofa iz Divulja.

U okviru natjecanja Hrvatska gorska služba spašavanja – stanica Zagreb, izvest će pokaznu vježbu brze evakuacije unesrećene osobe s visokog objekta / krova zgrade sustavom Tyrolian traverse.

Sajam prati kvalitetni i sadržajni program sastavljen od stručnih skupova, kongresa, okruglih stolova, simpozija koji uz izložbeni dio, čini MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnost korištenja novih tehnologija.  

Dentex

Po prvi puta u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine održat će se Međunarodni sajam dentalne medicine.

DENTEX 2010 okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućiti njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

Hrvatska komora dentalne medicine svojim članovima posjet sajmu vrednuje s 2 boda.

Raznolik i kvalitetni program stručnih skupova i događanja, od kojih su mnoga danas već tradicionalno mjesto razmjene iskustava stručnjaka iz zemlje i svijeta, uvelike podižu znanstvenu, stručnu i edukacijsku razinu sajma u cjelini.

Posebno izdvajamo:

Zanimlivosti za posjetitelje sajmova Medicina i tehnika te Dentex: Besplatni opći pregledi, dijagnostika i stručni savjeti

Radno vrijeme sajmova : od 10 do 18 sati, subota 10 – 17 sati

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene