Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važnost Ericssona za brojne projekte

Kosor s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se danas u Banskim dvorima s predsjednicom Ericssona Nikole Tesle Gordanom Kovačević s kojom je razgovarala o važnosti informacijsko-komunikacijskog sektora u razvoju društva u cjelini te o ulozi širokopojasnog pristupa u informatizaciji tijela državne uprave.

Kako je priopćeno iz vladina Ured za odnose s javnošću, naznačena je također i uloga Ericssona Nikole Tesle u realizaciji projekta informatizacije zdravstvenog sustava te zemljišnih knjiga i katastra. Danas je dogovoren i posjet predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor kompaniji Ericsson Nikola Tesla početkom 2010. godine. Ericsson Nikola Tesla zapošljava 1650 stručnjaka, a unatoč krizi u 2009. godini zaposleno je 100 novih stručnjaka, dok je u posljednjih 5 godina zaposleno njih više od 700, navodi se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSVRT MINISTARSTVA KULTURE Obuljen Koržinek najavila planove za sljedeću godinu: "U zadnjoj smo fazi razgovora..." Patrijarh Porfirije pomno birane riječi Poglavar SPC-a posvetio crkvu u Smiljanu, govorio o miru Hrvata i Srba: "Uvijek može bolje..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene