Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez pitanja

Kosor preuzela palicu: Bajs sjedio, premijerka predstavila rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rezultate ovogodišnje turističke sezone novinarima je danas u Splitskoj ACI marini prezentirala premijerka Jadranka Kosor, a ne ministar turizma Damir Bajs.

Na sastanku kojem su prisustvovali brojni predstavnici domaćih i inozemnih turističkih zajednica, premijerka je vodila glavnu riječ, dok je ministar odigrao samo manju ulogu, s nešto kraćim izlaganjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

Bajs je na kraju svojeg izlaganja pohvalio premijerku, rekavši kako bi ona za njezin rad na promidžbi turizma trebalo možda nagraditi sa sredstvima iz njegovog resora. Novinari, s druge strane, nisu imali prilike ministra Bajsa upitati niti jedno pitanje o protekloj turističkoj sezoni i njezinom uspjehu.

Većina sudionika sastanka pohvalila je hrvatske autoceste, a premijerka je to iskoristila još jednom kako bi istaknula koliko je Hrvatska pokrivena autocestama te je najavila i obnovu radova na Pelješkom mostu idući tjedan.

Riječi o zaradi ove turističke sezone na službenom sastanku nije bilo. Neslužbeno se priča o brojki od 7 milijardi eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene