Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada Zlatni ključ

Končar najbolji veliki izvoznik u 2010.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nagradu za najboljeg velikog izvoznika u 2010. godini dobila je tvrtka Končar, distributivni i specijalni transformatori.

Već 25 godina ova tvrtka izvozi transformatore diljem svijeta, a najzastupljeniji su u sjevernoj Europi i Njemačkoj. Nagrade Zlatni ključ dodijeljene su na šestoj konvenciji hrvatskih izvoznika, na kojoj je predloženo niz mjera kao i izmjene Zakona o poticanju ulaganja i Zakona o radu.

Pročitajte i ovo Saša Vejnović čestitamo! HND-ova nagrada novinaru DNEVNIK.hr-a Saši Vejnoviću i snimatelju Marinu Grgurevu za prilog u Provjerenom Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene"

>> Priča o uspjehu: 'Končar' izvozi i zarađuje

Predsjednik hrvatskih izvoznika Darinko Bago naglasio je kako su hrvatski izvoznici najbolje što naše gospodarstvo ima. 'Hrvatski izvoznici su centar izvrsnosti hrvatskog gospodarstva', rekao je Bago.

'Nagradu smo dobili za 2010. godinu vjerojatno ponderiranjem veličine izvoza i zahtjevnost tržišta na kojem smo bili. Naš izvoz od 564 milijuna kuna u prošloj godini sigurno nije najveći, ali zemlje u koje izvozimo vjerojatno su doprinjenjele u tom bodovanju', rekao je Ivan Klapan, predsjednik Uprave Končar D&ST.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene