Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu infekcija mozga

Dječaku u anus ugurali zračnu pumpu i ozlijedili mu crijeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trinaestogodišnji dječak zadobio je teške ozlijede unutarnjih organa nanesenih zračnom pumpom, a tijekom operacije došlo je do infekcije koja mu se širi na mozak.

Dječak iz istočne Kine u kritičnom je stanju nakon što su mu dvije odrasle osobe u anus stavile zračnu pumpu.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Naime, 30. lipnja, dva radnika u trgovini s auto dijelovima u gradu Dezhou šalili su se s dječakom Duom Chaunwangom, a potom, kako javlja CCTV a prenosi AP, pokušali izvesti psinu sa zračnom pumpom uslijed čega je dječak teško ozlijeđen.

Ubrzo je odvezen u bolnicu. Crijeva su mu razderana na 20 mjesta, a ima još ozlijeda unutarnjih organa, krvarenje u želucu i oštećenje funkcije jetre, izvijestio je liječnik.

Tijekom operacije, došlo je do infekcije kojom je zaraženo i tkivo lica, a infekcija bi se, prema riječima liječnika, mogla proširiti i na mozak. Pred liječničkim timom težak je zadatak kako zaustaviti da se to dogodi i kako izliječiti dječaka.

'Izgubio je majku kada je imao sedam godina. Majka mu je umrla od krvarenja u mozgu. U bolnici je bila oko dva tjedna i obitelji je ostao veliki dug od liječenja. Njegov je otac morao sve raditi sam', ispričala je Zhang Meijun, Du Chuanwanguova majka.

Dva su radnika privedena na ispitivanje. 

>> Manekenka razrezala lice studentu jer se našalio s njom

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene