Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žig

Juicy jamči visok standard kvalitete voćnih sokova i napitaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juicy uvodi žig Juicy quality koji jamči visok standard kvalitete voćnih sokova i napitaka te najveće vrijednosti za kupce

Domaći brand voćnih sokova i napitaka Juicy, lider na tržištima Hrvatske i BiH, uvodi vlastiti standard kvalitete – žig Juicy quality – koji jamči najvišu i ujednačenu kvalitetu proizvoda, brižan odnos prema kupcima, najveću vrijednost za cijenu te dodatno naglašava zajednički korporativni identitet svih Juicy brandova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpisan ugovor VELIKI POSAO Todorić prodao Juicy

Juicy od samog početka proizvodnje inzistira na najvišoj kvaliteti sirovina, proizvodnog procesa i finalnih proizvoda na policama trgovina i u kafićima, ali i na izgradnji odnosa povjerenja sa svojim kupcima, što svakodnevno prepoznaju kupci, a kontinuirano potvrđuju i međunarodne certifikacijske kuće.

Juicy je tako i u 2015. godini nositelj Qudal zlatne medalje koju dodjeljuje respektabilna švicarska organizacija ICERTIAS i pokazuje da su Juicy 100% prirodne voćne sokove domaći potrošači ocijenili najkvalitetnijim među konkurencijom, zatim Best Buy Award, koju također dodjeljuje ICERTIAS, a koja pokazuje da su domaći potrošači Juicy izabrali kao najbolji brand kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete, te Superbrands Hrvatska koju dodjeljuje britanska kuća koja se razvila kao stručni autoritet za brending u 88 zemalja svijeta i pokazuje da je Juicy jedan od vodećih domaćih brandova po pouzdanosti, kvaliteti, prepoznatljivosti prema konkurenciji i emotivnom učinku na potrošače.

”U Juicyju inzistiramo na vrhunskoj kvaliteti sokova i na osiguravanju najveće moguće vrijednosti kupcima, a vodeća tržišna pozicija i brojna domaća i međunarodna priznanja dokaz su nam da kupci prepoznaju i podržavaju naš rad. Žigom Juicy quality odlučili smo dodatno naglasiti našu opredijeljenost kvaliteti i čvrsto postaviti visoko podignutu ljestvicu kvalitete proizvodnje voćnih sokova i napitaka na domaćem tržištu. Žig Juicy quality postaje standard kvalitete i Juicy identiteta koji kupcima jamči proizvod vrhunske kvalitete, najveću vrijednost za cijenu i fer odnos prema potrošačima”, izjavio je Nenad Gorjanović, direktor marketinga Stanić Beveragesa.

Juicy quality žig nosit će svi proizvodi pod krovnom robnom markom Juicy. Osim prirodnih voćnih sokova Juicy, tu spadaju i ostale robne marke: Juicy Kids, Juicy Fresh, Juicy Fruits i Juicy Vita, a najviše standarde kvalitete Juicy quality morat će zadovoljiti i svi novi proizvodi iz Juicy obitelji.

Uz uvođenje Juicy quality žiga u Stanić Beverages su, kako bi dodatno naglasili zajednički korporativni identitet svih Juicy brandova i još više približili Juicy kupcima, predstavili i novi internet portal - http://www.juicy.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene