Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inventa redizajnirala je web stranicu PRONTO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska digitalna marketinška agencija Inventa redizajnirala je web stranicu ruskog mobilnog operatera PRONTO

Hrvatska agencija Inventa specijalizirana za digitalni marketing odradila je odličan posao za ruskog mobilnog operatera Pronto za kojeg je redizajnirala web stranicu www.prontomobile.ru i tako značajno poboljšala korisničko iskustvo.

Nakon restrukturiranja kupovnog procesa u webshopu klijenta Tele2 za hrvatsko tržište čime je prodaja porasla višestruko i oblikovanja Fogg mobile website-a za švedsko tržište, prošli smo tjedan lansirali i novu verziju webstranica www.prontomobile.ru.

Tijekom zadnjih godina Inventa je izbrusila vještine unaprjeđenja korisničkog iskustva posjetitelja web stranica mobilnih operatera i ostalih ponuđača telekom usluga pa je na osnovi toga dobila i ovaj projekt u jakoj internacionalnoj konkurenciji.

Specifičnost ovog operatera je u tome da je to jedinstveni ruski virtualni mobilni operater koji na inovativan način kombinira program vjernosti s telekomunikacijskim uslugama. Nova logika i dizajn weba već u prvim danima pokazuje bolju konverziju posjetitelja u Pronto klijente, a i reakcije postojećih klijenata izuzetno su pozitivne.

„Naše se rješenje sastojalo od nove strukture weba, dizajna s naglaskom na UX (user experience) te custom-made CMS-a. Definirali smo strukturu novog weba te osmislili novi dizajn čime smo podigli Pronto brand na višu razinu. Uz to, ne manje važno, bilo je potrebno izraditi i snažan te fleksibilan CMS koji će istovremeno biti i jednostavan za korištenje“ istaknuo je Bruno Bračun, direktor Invente.

Više o redizajnu pročitajte na Inventa.hr (www.inventa.hr/pronto.aspx)

O Inventi: Inventa je agencija koja pruža sve usluge za uspješan nastup kompanije, branda, proizvoda i usluge na Internet tržištu. Mi smo tim iskusnih Internet stručnjaka dokazanih na najzahtjevnijim projektima
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene