Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dizeli bez promjene

INA od ponoći poskupljuje benzine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloprodajne cijene motornih benzina na Ininim benzinskim crpkama noćas će od ponoći, kako se neslužbeno doznaje, biti više oko 1,9 posto, dok se cijene dizelskih goriva neće mijenjati.

Prema neslužbenim informacijama, Eurosuper 95 noćas od ponoći pa u iduća dva tjedna na Ininim će se benzinskim postajama prodavati po cijeni od 6,89 kuna po litri, što je 1,9 posto više od dosadašnjih 6,76 kuna po litri.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva Ilustracija PRIOPĆENJE EPPO-A Otkrivena milijunska prijevara s gorivom iz Hrvatske: Zaplijenjena imovina u vrijednosti od 2,4 milijuna eura

Za 1,8 posto poskupit će Super 95 i nova mu je cijena 6,74 kune po litri (do sada 6,62 kune), dok će Super plus 98 poskupiti za 1,9 posto, na 6,93 kune (do sada 6,80 kuna). Dizelska pak goriva i u idućih 15 dana, do 3. ožujka, prodavat će se po dosadašnjim cijena - Eurodizel po 6,60 kuna po litri, Dizel po 6,46 kuna, plavi dizel po 3,54 kune, a loživo ulje ekstra lako po 3,90 kuna po litri.

Motorni benzini na Ininim benzinskim postajama poskupili su i početkom veljače i to od 2 do 2,6 posto, dok su početkom mjeseca cijene dizela bile manje od 1,3 do 2,5 posto. Cijene naftnih derivata na hrvatskom se tržištu mogu korigirati svaka dva tjedna, a korekcija ovisi o kretanju tečaja dolara i kretanju cijena derivata na tržištu Mediterana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene