Obavijesti Video Pretražite Navigacija

INA: Niže cijene motornih benzina i dizelskih goriva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Ininim benzinskim postajama od ponoći su pojeftinili motorni benzini i dizelska goriva, osim plavog dizela čija je cijena ostala nepromijenjena.

Tako će se u slijedeća dva tjedna Eurosuper 95 na benzinskim postajama Ine prodavati po 8,93 kuna po litri, objavila je Ina na svojoj web stranici. To je za oko 1,2 posto, ili 11 lipa manje od dosadašnjih 9,04 kune.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate"

Otprilike za isti postotak pojeftinile su i ostale dvije vrste motornih benzina, pa se Super 95 prodaje po 8,71 kuna po litri (do sada 8,80 kuna), a Supera plus 98 po 9,02 kune (do sada 9,13 kuna).

U postotku su više, za gotovo 5, odnosno 4,5 posto, pojeftinili Eurodizel i Dizel, pa je nova cijena Eurodizela 8,99 kuna po litri, što je 47 lipa niže od dosadašnjih 9,46 kuna, a Dizel po 8,89 kuna, ili 42 lipe manje od dosadašnjih 9,31 kunu.

Maloprodajna cijena plavog dizela ostaje ista, 5,60 kuna po litri, a u postotku najviše, za oko 5,5 posto, pojeftinilo je lož ulje i nova mu je cijena 6,38 kuna po litri (do sada 6,75 kuna).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene