Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulaganje u turizam

G2 Investment Group ulaže pola milijarde eura u RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo ekskluzivnu gospodarsku informaciju - jedna od najuglednijih svjetskih investicijskih tvrtki G2 Investment Group, odlučila je uložiti gotovo pola milijarde eura u hrvatski turizam.

Planiraju u okolici Šibenika gradnju dvaju hotela, više stotina vila, kongresnu dvoranu, privatnu marinu sa 150 vezova te golf-teren. Planiraju i stari šibenski hotel Krka pretvoriti u luksuzni Grand Hotel s 5 zvjezdica. Svoj su projekt predstavili potpredsjedniku za investicije Domagoju Miloševiću.

'Projekt je prekrasan, nudi nešto što Hrvatska nema. Šibenik bi s njime postao globalna destinacija. Graditi još jedan hotel koji nema brand-name je bezvrijedno. Također, naš golfski teren bi bio kao drugi Cypres Point koji je jedan od najljepših terena na svijetu', rekao je Željko Matura iz G2 Investment Group.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene