Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferrari najbolji poslodavac u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski proizvođač luksuznih automobila Ferrari najomiljeniji je poslodavac u Europi, konstatirao je američki institut "Great Place to Work Institute" u najnovijem istraživanju na području Europe.

Ferrari je zauzeo prvo mjesto na ljestvici 100 najboljih europskih poslodavaca koje je institut odabrao među ukupno 1000 kandidiranih velikih i srednjih poduzeća iz 15 europskih zemalja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čestitke Ovo su najbolji učitelji, profesori i nastavnici u Hrvatskoj: Pogledajte je li vaš među njima Najbolji maturanti Bolji rezultati nego lani Najbolji u Hrvatskoj: Oni su maturu riješili gotovo bez greške - "Nisam vjerovao da to mogu"

Među stotinu najbolje plasiranih našli su se i njemački 3M, SAP, E.ON Ruhrgas, austrijski dm drogerie markt, irski Man Investments, danski Roche Pharmaceuticals i europski ogranci Microsoft-a.

Kompanije su uvrštene među 100 najboljih poslodavaca u EU na temelju anketa provedenih među radnicima, koji u njima ocjenjuju razinu povjerenja, poštovanja, pravednosti i solidarnosti na radnom mjestu.

Uprava pak odgovara na upitnike instituta o poslovnoj kulturi, koji obuhvaćaju pitanja o demografskoj strukturi zaposlenika, pogodnostima poput vrtića u neposrednoj blizini kompanije, dvoranama za rekreaciju, osiguranja i trajanju godišnjeg odmora. Kao osnova za ocjenu služe i medijske ocjene.

Na temelju plasmana među 100 najboljih, kompanija dobiva od instituta potvrdu da je kvalitetni poslodavac, čime može privući kvalitetniju radnu snagu, poboljšati organizaciju rada i postati konkurentnija, ističu u "Great Place to Work Institute-u".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene