Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubrovnik 8. na svijetu po skupoći

Domaći hoteli, svjetske cijene, premalo sadržaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćenje u Dubrovniku osmo je po skupoći na svijetu! Specijalizirana internetska stranica za hotelski buking, Dubrovnik je smjestila iza Caprija, Venecije ili New Yorka, a ispred Dubaija i Pariza. Prosječna cijena noćenja je 200 eura.

Ovako izgleda osma najskuplja hotelska soba na svijetu.Naime, Dubrovnik je proglašen skupljim turističkim gradom od Pariza ili Dubaija. Jedna noć u hotelu s 5 zvijezdica, 'olakšat' će vas za gotovo 200 eura. Rapoloženje će vam možda popraviti spa tretmani, teretana ili kupanje na bazenima - sve uračunato u cijenu. No, za mjesto na ljestvici deset najskupljih još uvijek nudimo premalo. Neki turisti matraju da nedostaju golf tereni i vodeni parkovi.  Ipak, svi koji se odluče za odmor na jugu Hrvatske na visoke cijene su spremni.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Kuglice sladoleda - 3 Vrtoglave cijene Što građani misle o novim cijenama omiljene ljetne slastice: "Poskupio je više od svega, vidi se što nam je euro donio"

Elitna destinacija za jedan dan

Cijenama jednak Veneciji, Capriju ili Parizu, a s punim hotelima, Dubrovnik se zapravo može ponositi. Ipak, zbog skupih hotela, a bez ostalih sadržaja koji su u ostatku svijeta normalni, Dubrovnik se, nažalost, polako pretvara u elitnu destinaciju za jedan dan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene