Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo milijun gledatelja

Dnevnik Nove TV i Cro Cop doveli Novu TV do rekordnog dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverosatni prijenos finala K1 WORLD GRAND PRIX-a 2013 ostvario je izuzetne rezultate gledanosti što dokazuje da je Hrvatska i ovoga puta bodrila Mirka do zadnje minute.

Finale na Novoj TV gledalo je čak 900.000 gledatelja. Prema podacima AGB Nielsena riječ je o 21,1% gledatelja ili impresivnih 56,7% svih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Ilustracija Pitali smo vas Što očekujete od nove vlasti? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

„Dvorana je bila prepuna, svi su navijali do samoga kraja. Gledati uživo osam najboljih svjetskih K1 boraca i osjetiti tu energiju i uzbuđenje je jednostavno neopisivo,“ rekao je Željko Vela, službeni komentator borbi i urednik sporta Nove TV.

Petak je bio rekordan dan za Novu TV jer je ostvarila najveći udio u gledanosti tijekom cijelog dana otkako je započela s emitiranjem. Točnije, 36,5% svih koji su u petak gledali televiziju odabrali su upravo Novu TV. Rekord je, uz finale K1, sjajnim rezultatom osigurao i Dnevnik Nove TV. Njega je u petak gledalo 802.000 gledatelja ili 44% svih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene