451892
451892
451892
451892
451892

KONTROVERZNA PREDAVAČICA: 'Cindy Gallop slušatelje nikada ne ostavlja hladnima'

  • , 29.09.2016., 15:15
  • Autor:
  • komentara

Cindy Gallop, genijalna, ali i kontroverzna predavačica, osnivačica i direktorica jedinstvenih portala, gošća je 23. Golden Drum festivala koji će se održati u Ljubljani.

 
 
 
 
Cindy Gallop (Foto: PR)
Cindy Gallop (Foto: PR)

Na veliku scenu Golden Druma dolazi Cindy Gallop, jedna od najprepoznatljivijih i za mnoge jedna od 30 najboljih u svijetu oglašavanja.

Njena su izuzetna predavanja o budućnosti oglašavanja i marketinga poznata po cijelom svijetu, ona je osnivačica i direktorica platforme www.IfWeRanTheWorld.com, a poznata je i po svom projektu www.makelovenotporn.com te svom jedinstvenom pristupu u savjetovanju kompanija.

Za sebe kaže: „Volim razvaljivati stvari. Ja sam Michael Bay ovog posla.“, a savjetuje poduzetnike i kompanije koje razvijaju inovacije po cijelom svijetu. Cindy Gallop na glasu je kao uvjerljiva i motivirajuća predavačica koja na konferencijama i događajima poput TED-a i Cannes Lionsa govori o najrazličitijim temama.

Za manje od tri tjedna, 23. Golden Drum otvorit će svoja vrata u Ljubljani i kroz četiri dana, od 18. do 21. listopada, ponuditi brojne natječaje na kojima se mladi kreativni stručnjaci mogu dokazati.

„Raduje me što možemo predstaviti priznatu predavačicu kao što je Cindy Gallop. Njena su predavanja odlična, a slušatelje nikada ne ostavlja hladnima. Uvjerena sam da će i na Golden Drumu biti tako. Posjetiteljima Festivala pripremili smo niz izuzetnih govornika pa će program koji donosimo biti nadasve zanimljiv.“, kaže Mojca Majhen, izvršna direktorica 23. Golden Druma.

Ovogodišnji Golden Drum okupit će više od 40 odličnih predavača svjetske oglašivačke i kreativne industrije, a održat će se od 18. do 21. listopada.

„Odbrojavamo dane do početka Festivala i predstavljamo posljednje, odlične predavače koji će izaći na pozornicu Golden Druma.“, poručila je Mojca Briščik, generalna direktorica 23. Golden Druma festivala koja vjeruje da će ovogodišnji festival pažnju privući prije svega svojim odličnim predavačima s izoštrenim sluhom za struku i bez dlake na jeziku, a nada se i da će novi vizualni identitet, nova lokacija i novi kreativni natječaji inspirirati sudionike festivala te ih potaknuti da se iduće godine vrate i pokušaju popeti na pobjedničku pozornicu.

Na festivalskim pozornicama Golden Druma izredat će se, između ostalih i Uli Reese, predsjednik tvrtke iV2 iz Njemačke, Emma Wilkie, direktorica The Gunn Report Ltd- a iz Velike Britanije, Darre van Dijk, izvršni kreativni direktor u TBWA/Neboko Amsterdam iz Nizozemske, Teodora Migdalovici, dugogodišnja ambasadorica festivala Cannes Lions u Rumunjskoj, Ekrem Dupanović, osnivač i glavni urednik portala Media Marketing i Art & Business iz Bosne i Hercegovine, Ioana Filip, izvršna kreativna direktorica MRM//McCanna Rumunjska, Péter Tibor Juhász, vođa tržišnog komuniciranja Magyar Telekoma, Ravid Kuperberg, partner Mindscapesa iz Izraela, Ivan Stanković, osnivač Communisa iz Srbije, Tim Parry, direktor komunikacija Alzheimer‘s Researcha iz Velike Britanije, Folker Wrage, izvršni kreativni direktor Havas Worldwidea iz Švicarske te mnogi drugi.

Više o Golden Drumu možete doznati na: www.goldendrum.com.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se