Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša organizacija

Burza ribe: Propao pompozno najavljivan projekt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 5 godina pompozno najavljivan projekt riječke Veletržnice ribe neslavno je propao.

Burza ribe od danas je privremeno zatvorena. Sami ribari veletržnicu nikada nisu u potpunosti prihvatili, a zakonski nemaju obvezu ponuditi joj ribu na otkup.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otpad Vujić najavio početak revizije projekta Marišćine Slika nije dostupna Tijekom službenog posjeta Ministrov auto parkiran na mjestu za invalide!

Nisu bili zadovoljni ni infrastrukturom koju je veletržnica nudila. Zbog toga je promet padao pa su nagomilani troškovi presudili toj više od deset milijuna kuna vrijednoj investiciji grada, županije, ministarstva poljoprivrede te nekoliko ribarskih zadruga.

Projekt veletržnice, sada se ispostavilo, potpuno je pogrešno postavljen. 'Kao kad gradite kuću od krova a zaboravite na 4 kata. Ta 4 kata su infrastruktura, pristanište, iskrcajno mjesto, hladnjača, transport i sve ostalo', kaže Ljubomir Kučić, pomoćnik za ribarstvo ministra poljoprivrede. 'Ovdje se ne trguje ribom, ovdje su nagomilani ogromno veliki gubici i ne može se više nešto podmiriti što nije samoodrživo', kaže Vidoje Vujić, VD župana PGŽ.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene