Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turistička sezona počinje

Bajs tvrdi da je poslao plan Šukeru, ovaj o tome pojma nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od turizma se očekuje da spasi državu, a od famoznog akcijskog plana koji je zapravo već trebao biti u primjeni ni traga. U resornom ministarstvu uvjeravaju kako su ga poslali na adresu ministarstva financija. No tamo, iako putuje već danima, još nije stigao. O Bajsovom će se planu tako možda razgovarati idući tjedan, kad sezona već počne.

Od studenog prošle godine ponavljaju se jedne te iste floskule, a o misterioznom planu čiji je dio ionako iscurio u javnost ni riječi. 'Ministarstvo je predalo akcijski plan, tako da nije samo do mene, a ja se nadam da bi idući tjedan akcijski plan mogao biti na Vladi' izjavio je ministar Bajs.

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

>> Akcijski plan za turizam predan, koje će biti mjere?

Prijedlog da se smanji PDV na hranu i piće u sezoni, što hotelijeri traže godinama, nema gotovo nikakve šanse za zeleno svjetlo Vlade. Domaći gosti ove će godine biti, kako se čini, iznimno važni.

Ni danas na sjednici Vlade od turizma ni T. Ministar, kojeg su odmah na početku prozvali padobrancem u turističkom resoru spustio je glavu. Očito bez dovoljno jakih argumenta da kolege iz Vlade uvjeri da je turizam važan u turističkoj zemlji. Dok se oni dogovaraju i pregovaraju turistička sezona sve je bliža - banani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene