Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Belgijski naručitelj iznimno zadovoljan

3. maj: Svečano porinuta 100-metarska teglenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U brodogradilištu 3. maj svečano je porinuta 100-metarska teglenica. Belgijski naručitelj iznimno je zadovoljan visokim standardom izgradnje, ali i brzinom izgradnje broda.

Gradnja je naime, počela u veljači ove godine. Danko Končar i dalje je najizgledniji kupac brodogradilišta iako u posljednje vrijeme postoje i nove naznake zainteresiranih iz Europe, ali i dalekoga istoka.

Pročitajte i ovo Porinuće polarnog kruzera u splitskom škveru - 3 DRŽAVA POMOGLA JAMSTVIMA Poseban brod: U Splitu porinut polarni kruzer vrijedan 50 milijuna eura Brodogradilište 3. maj (Foto: Vijesti u 14h) IMA LI KRAJA Riječko brodogradilište 3. maj ponovno u blokadi, ovaj put zbog pokrenute ovrhe

Optimizam u 3. maju bude i najave novih ugovora za gradnju brodova. 'S tim da sigurno sada poštujemo odluku Europske zajednice o nemogućnosti ugovaranja, prema tome, onog trenutka želimo da budemo apsolutni i spremni kad trenutak bude slobodan da možemo zaključit odmah ugovor', kazao je Edi Kučan, predsjednik Uprave 3. maja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene