Sastojci:
- 5 većih krumpira
- 150 g feta sira, Grabancijaša ili bili kojeg bijelog sira
- 2 dl kiselog vrhnja
- 1 žlica maslaca
- 3 jaja
- 1 žlica mljevene paprike
- sol
- papar
Priprema:
Krumpir temeljito operite, te ga skuhajte u ljusci, ali ne da se posve skuha. Ocijedite ga, ogulite i izdubite na vrhu što veću rupu u koju ćete stavljati nadjev. Zatim napravite nadjev od jaja, sira, soli i papra te napunite krumpire. Na svaki krumpir stavite još malo maslaca. Pecite u namašćenoj vatrostalnoj zdjeli oko 20-ak minuta. Kada je krumpir pečen, polijte ga vrhnjem i pospite paprikom te služite kao samostalan obrok ili uz lešo meso i zelenu salatu.
Najčitanije
-
utrka za sastavljanje vlade
Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."
-
Liste za EU izbore
Raskol u Mostu - Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"
-
Iz minute u minutu
Neke su razlike nepremostive: Dvoje mostovaca izišlo iz stranke? Penava upozorio Plenkovića