Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadjev od jaja i sira

Punjeni krumpir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pecite u namašćenoj vatrostalnoj zdjeli oko 20-ak minuta.

Sastojci:

Pročitajte i ovo CEZIH ponovo neće biti dostupan zbog planiranih radova NIJE PRVI PUT Pacijenti neće moći do uputnica i recepata: CEZIH prestaje s radom, objavljeno do kada Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

- 5 većih krumpira
- 150 g feta sira, Grabancijaša ili bili kojeg bijelog sira
- 2 dl kiselog vrhnja
- 1 žlica maslaca
- 3 jaja
- 1 žlica mljevene paprike
- sol
- papar

Priprema:

Krumpir temeljito operite, te ga skuhajte u ljusci, ali ne da se posve skuha. Ocijedite ga, ogulite i izdubite na vrhu što veću rupu u koju ćete stavljati nadjev. Zatim napravite nadjev od jaja, sira, soli i papra te napunite krumpire. Na svaki krumpir stavite još malo maslaca. Pecite u namašćenoj vatrostalnoj zdjeli oko 20-ak minuta. Kada je krumpir pečen, polijte ga vrhnjem i pospite paprikom te služite kao samostalan obrok ili uz lešo meso i zelenu salatu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene