Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvježavajuće predjelo

Punjene rajčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije posluživanja ostavite u hladnjaku najmanje 1 sat.

Sastojci:

Pročitajte i ovo Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice Slika nije dostupna Pecite u vatrostalnoj posudi Zapečena junetina

- 5 rajčica
- 40 dag svježeg kozjeg sira
- 5 žlice kiselog vrhnja
- 1 žlica senfa
- bosiljak
- vlasac
- masline (zelene ili crne)
- 2 žlice maslinova ulja
- sol, papar

Priprema:

Rajčice operite te ih izdubite, da se mogu puniti smjesom od sira. Nasjeckajte sir na kockice te ga umiješajte sa senfom, uljem, nasjeckanim bosiljkom i vlascem te sve skupa izmiksajte u glatku i gustu masu. Njome punite izdubljene rajčice te ih ukrasite maslinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene