Sastojci:
- 6 većih krumpira
- 150 g svježeg kravljeg sira
- 100 g prešane ili nemasne kuhane šunke
- 100 g kuhanog graha
- 80 g kuhane mrkve
- 100 tvrdog sira (edamera)
Dobro operite krumpire te ih u kori pecite 45 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva. Izvadite ih iz pećnice te vruće razrežite na polovine te žlicom izvadite dio unutrašnjosti krumpira u koji ćete stavljati nadjev.
Krumpir koji ste izdubili pomiješajte s kravljim sirom, šunkom narezanom na trakice, grahom i mrkvom te posolite i popaprite. Lagano miješajte smjesu, kako se sastojci poput graha i mrkve ne bi pretvorili u kašu.
Stavite nadjev u pole krumpira te pospite naribanim sirom. Pole vratite u pećnicu i pecite još 10-ak minuta, dok se sir ne rastopi.
-
Iz minute u minutu
UŽIVO Rafalei sletjeli u Hrvatsku! "Ovo je neponovljivi trenutak"
-
Iz minute u minutu
Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"
-
detalji svečanosti na Plesu
U Hrvatsku stižu moćni borbeni avioni, Milanović i Plenković bit će prvi put na istom mjestu nakon izbora