Sastojci:
- 600 g škarpine
- 2 veće mrkve
- 1 žlica koncetrata rajčice
- 1 glavica crvenog luka
- 2 češnja češnjaka
- 2 žlice maslinova ulja
- 1 stručak peršina
- 2 lovorova lista
- sol, papar
- papar u zrnu
- 3 žlice riže
Priprema:
Škarpinu očistite, operite u hladnoj vodi i stavite kuhati u lonac s hladnom vodom. U vodu dodajte lovorov list i papar i zrnu. Kuhajte dok se škarpina ne skuha. Na tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani luk, mrkvu te pirjajte na laganoj vatri nekoliko minuta.
Zatim dodajte nasjeckani češnjak, koncentrat rajčice, peršin, rižu, kratko propirjajte i zalijte s temeljcem u kojem se kuhala škarpina. Popaprite i zasolite juhu i kuhajte je dok se povrće, odnosno riža ne skuha.
-
Dramatična potraga
Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret"
-
Nestala u utorak
U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja
-
duboka 10 metara
VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila