Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boca Dom Perignona prodana za 40 tisuća eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boca vrhunskog, najskupljeg šampanjca na svijetu, Dom Perignon kupljena je za 40 000 eura čime je oboren britanski rekord najskupljeg pića kupljenog u nekom baru.

Boca pića prozvanog Kraljem šampanjaca prodana je u jednom londonskom hotelu. Kupac skupocjenog pića, osim spomenutog iznosa za šampanjac, ostavio je 12 tisuća eura napojnica i još pet tisuća eura troškova za usluge u hotelu. Time je cijena ukupnih troškova za par noći provedenih u hotelu porasla na skoro 60 tisuća eura. Pretpostavlja se da je kupac pića ruski milijarder, prenosi Daily Telegraph.

Pročitajte i ovo Vasilij Anisimov Težak 1,6 milijardi eura Tko je milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva, a hrvatsku putovnicu dobio je na preporuku bivšeg ministra Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

Dok druga pića, ratritetni primjerci, dostižu daleko veće cifre tijekom aukcija, vjeruje se da je ova boca Dom Perignona najskuplje prodano piće u baru. Vodstvo hotela s pravom nije htjelo otkriti identitet gosta, no u javnost je ipak procurila informacija da je riječ o ruskom milijarderu, stalnom gostu hotela.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene