Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udar električne energije

Žurna istraga zbog ozljeda dvojice nogometaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica nogometaša iz Opuzena od strujnog su udara zadobile ozljede opasne po život. Zbog toga je podnijeta prijava protiv nepoznatog počinitelja.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je prijedlog za poduzimanje žurnih istražnih radnji protiv nepoznatog počinitelja teškog kaznenog djela ugrožavanja opće sigurnosti 3. travnja ove godine kada su u Kaštel Sućurcu od udara električne energije dvojica nogometaša iz Opuzena zadobila ozljede opasne po život, objavljeno je danas na internet stranici DORH-a.

Pročitajte i ovo Subvencije i Vlada - 2 Pritisak Europske komisije Hoće li Vlada ukinuti subvenciju za energente? "E sad, što će biti nakon izbora, ja ne vjerujem HDZ-u ni kad darove nose" Slika nije dostupna Jarbol dodirnuo dalekovod Rovinj: Troje turista ozlijeđeno u udaru struje

Postoji osnovana sumnja da je zbog propuštanja dužnog nadzora od strane nepoznatog počinitelja, to jest neodržavanja električnih instalacija i uređaja u ispravnom stanju u prostorijama nogometnog kluba 'Jadran' u Kaštel Sućurcu 3. travnja došlo do udara električne energije tijekom tuširanja nogometaša. Uslijed toga su teške i po život opasne ozljede zadobila dvojica igrača nogometnog kluba iz Opuzena, navodi Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Dvojica su nogometaša ozlijeđena pri tuširanju nakon odigrane utakmice treće Hrvatske nogometne lige između domaćeg 'Jadrana' i gostujućeg 'Neretvanca' iz Opuzena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene