Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

Zlostavljao, zanemarivao i tukao suprugu i četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnji da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, nanošenja teških ozljeda, zapuštanja i zlostavljanja djece te nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari 46-godišnjak iz Kistanja priveden je uz kaznenu prijavu u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Osumnjičeni 46-godišnjak je, kako navodi šibenska policija, u razdoblju od polovice prošle godine do 4. ožujka 2010. godine zanemarivao i zlostavljao četvero svoje djece, a svoju 42-godišnju suprugu verbalno je i fizički napao. Također je u lipnju prošle godine napao i svoju 19-godišnju kćer i nanio je teške ozlijede.

Pročitajte i ovo Krave u Sinju - 2 NAJAVLJENA KAZNENA PRIJAVA Horor kod Sinja: Država mu dala poticaje, a životinje umiru od gladi i bolesti - "Dobio sam samo 5-6 tisuća kuna" Roditelji iz Pule - 5 strava u puli Preminuo zbog zanemarivanja: Rezultati obdukcije dječaka u Puli ostaju - tajni

Osumnjičeni obiteljski nasilnik, kako je utvrđeno kriminalističkom istragom, ilegalno je posjedovao i četiri automatske puške, pušku M-48, revolver te ručno izrađenu kuburu. Sve to oružje kao i 250 komada različitog streljiva i četiri prazna okvira za automatsku pušku policija mu je oduzela te će protiv tog 46-godišnjaka iz Kistanja biti podignut i optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o oružju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene