Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Zagorju

"Pitali su ga gdje mu je mama, a on je rekao 'tu unutra, budeš je videl' i našli su je u škrinji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljska tragedija šokirala je stanovnike Zagorja. Nakon što se nikome nije javila tjedan dana na telefon, 50-godišnjakinja je pronađena s više ubodnih rana.

U mjestu Pustodol u Donjoj Stubici u nedjelju poslijepodne u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo 50-godišnje žene s više ubodnih rana.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama

Prizorom su noćas bili šokirani i djelatnici ekipe za očevid. Žena je pronađena u škrinji, u koju ju je ubojica pokušao skriti. Istražitelje je do tijela ubijene majke, koje se nalazilo u zamrzivaču - doveo sin, koji je za sada jedini osumnjičeni.

"Jednostavno ih je pustio unutra i pitali su ga gdje mu je mama, a on je rekao "tu unutra budeš je videl" i našli su je u škrinji", ispričao je Željko, susjed ubijene.

Slučaj nestanka policiji su prijavili prijatelji i kolege nestale 50-godišnjakinje. No nitko nije mogao niti zamisliti kakvu jezivu tajnu krije kuća u Pustodolu.

"Državno odvjetništvo nastavlja s provođenjem potrebnih radnji radi rasvjetljavanja svih okolnosti kaznenog djela, a o rezultatima tih radnji javnost će biti obaviještena po njihovu okončanju", priopćeno je iz DORH-a.

Susjedi ubijene u šoku. Ne mogu vjerovati da je sin ubojica.

"Mislim po meni je to... Uopće da bi čovjek na žensku digao ruku, a kamoli na majku i kamoli još takvu gadost napravio... Ne znam kaj se takvom čoveku obrnulo u glavi da bi bio tako nešto u stanju napraviti", rekao je Tin, također susjed ubijene.

35- godišnjak je susjedima otprije poznat kao osoba problematičnog ponašanja koja je imala problema s drogom. Neshvatljivo im je da je nakon ubojstva normalno nastavio sa životom.

"On je hodao okolo, tjerao purane doma kad su otišli i tak. To prije nije radio. Još ja sa ženom komentiram, rekoh sigurno je došla sila pa treba nešto i raditi", kazao je susjed Željko.

Sin ubojica detalje oko ubojstva koje je počinio trebao bi ispričati nadležnoj županijskoj državnoj odvjetnici. Ukoliko mu se dokaže krivnja za teško ubojstvo prijeti mu i do 40 godina zatvora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene