Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žilet ostavljen na toboganu ozlijedio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji, krajnje okrutan primjer vandalizma dogodio se u Đakovu. Zaigrano dijete porezalo se na oštri žilet namjerno ostavljen na toboganu.

Žilet je bio umetnut u uski prorez između dva dijela za spuštanje i teško ga je bilo opaziti. Dijete se u igri, kao i mnoga druga djeca prije njega, spustilo toboganom i nažalost ozlijedilo navodi Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi

'Na igralištu, na kojem se djeca igraju najčešće poslijepodne, navečer se skupljaju kojekakve, nama ovdje nepoznate skupine. Puše, piju, ostavljajući za sobom smeće i boce. No slučaj s žiletom je vrhunac', dodaje stanarka iz obližnje zgrade koje je željela ostati anonimna.

Ovaj slučaj s namjernim ostavljanjem žileta je upozoravajući. Koliko daleko je spreman ići um vandala kada se odlučuju na takve poteze?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene