Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan ulovljen

Ženi s vrata istrgnuli ogrlicu vrijednu 40.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S vrata 78-godišnjakinje, nasred ulice dvojica su mladića skinuli skupocjenu ogrlicu.

Dvojica mladića ukrali su na ulici 78-godišnjakinji zlatnu ogrlicu vrijednu 40.000 kuna i pobjegli, ali je krađu iz automobila vidio građanin koji je uhvatio jednog kradljivca dok je drugi pronađen kasnije, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Mladići starosti 18 i 17 godina su prije tri dana oko 14 sati u Zvonimirovoj ulici prišli ženi i upitali je za smjer prema Borongaju, a jedan od njih je potom iskoristio njezinu nepažnju i strgnuo s vrata skupocjenu ogrlicu sa sto godina starim privjeskom Neptuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

>> Pokrao 77-godišnjakinju kod bankomata

Mladići su se dali u bijeg, no uličnu krađu je vidio jedan vozač automobila koji je uhvatio starijeg mladića i zadržao ga do dolaska policije. Maloljetni mladić pronađen je kasnije. Obojica su odvedena u pritvor. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene