Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika Gorica

Željku Žužiću u sporu sudi vlastita supruga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutkinja Vesna Žužić, supruga velikogoričkog tajkuna i vlasnika Soliduma Željka Žužića, navodno vodi spor u kojem je na tuženoj strani i njen suprug!

Iako je riječ o očitom sukobu interesa, na Općinskom sudu u Velikoj Gorici, čini se, ne misle tako, piše Jutarnji list.  Naime, prema pisanju Jutarnjeg, sutkinji Žužić dodijeljeno je vođenje sudskog spora povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član Uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić. Zbog toga je, prema pisanju lista, Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podnijelo zahtjev za izuzeće sutkinje Vesne Žužić iz tog slučaja s obrazloženjem da je riječ o sukobu interesa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Apsurdnost pravosuđa Sutkinja krala po dućanima, druga primala mito: Obje i danas primaju pola plaće da ne rade Kontroverzni slučaj oduzimanja imanja i nekretnina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sudska farsa bez kraja Odvjetnica 18 godina istjerivala pravdu na sudu: Kad je pomislila da je agonija završila bitka se nastavila još intenzivnije

No, prema odluci koju je donijela v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici, Irena Kvaternik, taj zahtjev za izuzeće je odbijen. Također je navedeno da na tu odluku sutkinje Kvaternik nije dopuštena žalba. Iako im se sutkinja Kvaternik, tvrdi Jutarnji, nije htjela očitovati o svojoj odluci, u sudskim se kuloarima priča kako je ona odbijanje zahtjeva za izuzeće i tvrdnju kako Vesna Žužić nije u sukobu interesa obrazložila, navodno, riječima 'gospođa Žužić nije ni tužitelj, ni odvjetnik, pa kao takva nije ni zainteresirana strana u tom slučaju'. Sutkinja Vesna Žužić, pak, u telefonskom razgovoru na upit kratko odgovorila: 'Ne mogu se očitovati o predmetima koje vodim, ali nikad se nije tražilo moje izuzeće', piše Jutarnji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene