Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zdenko Mrzljak danas u sudnici na štakama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Show Zdenka Mrzljaka ide dalje! Nakon što je liječnik potvrdio da je napadač na karlovačke policajce sposoban hodati uz pomoć štaka, Mrzljaka danas nisu unijeli na liječničkom ležaju u sudnicu.

No, nastavio je s brojnim prekidanjima iskaza svjedoka, postavljao pitanja i tražio izuzeće branitelja po službenoj dužnosti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sto godina HND-a 'Stanje hrvatskih medija na najnižim je granama' Slika nije dostupna Štrajk upozorenja Novinari Radija 101 u štrajku, HND ih podržava

Njegov otac Janko Mrzljak za sve pak krivi sinovu psihičku bolest.

'Ovo su nijanse, kako je pucao, kak je ovo, to je za mene nevažno. Važno je zašto je on to napravio. To je poanta. Zašto? Koji su to razlozi? Je li to problem u psihi u bolesti ili u nećem trećem?' pitao se otac Janko. 

Prije gotovo godinu dana Zdenko Mrzljak na parkiralištu ispred trgovačkog centra povikao je prema policajcu 'Hajde pucaj sad ću te ubiti!'. Potom je bacio bombu, a nastala oštećenja još su vidljiva. 

Geleri su ranili policajca Igora Matejića. Mrzljak mu se danas ispričao. Sud je saslušao i ostalih 8 svjedoka, a jedan od njih slaže se sa Zdenkovim ocem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene