Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Istri

Zbog upozorenja nasrnuo na vozača palicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragom prijave 57-godišnjaka s područja Medulina, pulska je policija utvrdila da je 14. ožujka oko 5,45 sati muškarac upravljao vozilom marke Seat, pulskih registarskih oznaka i kretao se Ulicom Marsovog polja prema Cesti prekomorskih brigada kada se u jednom trenutku iza njega pojavilo vozilo marke Ford, pulskih registarskih oznaka.

Za upravljačem Forda bio je 33-godišnji Puljanin, koji je vozio s dugim svijetlima. Vozač Seata mu je kroz prozor pokazao znak prstima kako bi mu ukazao da ga svijetla zasljepljuju i ometaju u vožnji. Tada je mlađi muškarac, očigledno ljutit zbog takva upozorenja, pretekao Seat i naglo skrenuo u desnu traku, zbog čega je došlo do kontakta dvaju vozila.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Ford se potom zaustavio tako da je blokirao obje prometne trake. Mlađi je Puljanin potom iz automobila izvadio teleskopsku palicu te je prišao Seatu i udario prvo 57-godišnjaka, a nakon toga i staklo na automobilu. Zatečen žestokom reakcijom vozača Forda, 57-godišnjak se prestrašio i pobjegao, a o svemu je obavijestio policiju.

Protiv 33-godišnjeg Puljanina slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku, a radi počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv muškaraca slijedi podnošenje optužnog prijedloga. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene