Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao bočicu s benzinom

Zbog teških opekotina 16-godišnjakinje, kazneno prijavljeno dvoje maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog općeopasne radnje tijekom koje je u prostoru Akvarija na Bačvicama teško opečena maloljetnica (16) splitska je policija kazneno prijavila maloljetnog mladića (17), a zbog nanošenja teške tjelesne ozljeda istoj maloljetnici kazneno je prijavljena 17-godišnjakinja , doznaje se danas u PU splitsko-dalmatinskoj.

Policija je novinarima kazala kako su rasvijetlili događaj koji se dogodio u subotu oko 2 sata i 45 minuta u prostoru Akvarija na Bačvicama. Naime, 17- godišnjak je pronašao bočicu sa zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom, čiji je sadržaj potom ulio u čašu i zapalio te čašu predao 17- godišnjakinji. Djevojka se prestrašila i odbacila čašu čiji je plamen potom zahvatio 16-godišnjakinju nanijevši joj opekotine lica i očiju te ozljede dišnog sustava.

Teško ozlijeđena 16-godišnjakinja je zadržana na Odjelu plastične kirurgije Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split, dok je druga maloljetnica (17) koja je odbacila čašu sa zapaljivom tekućinom lakše ozlijeđena. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Split: Obilježena 33. obljetnica osnutka IX. bojne HOS-a Postrojavanje na 10. travnja FOTO Na HOS-ovoj obljetnici Skejo, Glasnović, Miljanić...; Šef splitskog SDP-a poslao poruku: "Posveta herojima, a ne Skejinu falsificiranju"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene