Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nije poznat

Pucnjava u Poreču: Zbog ranjavanja 27-godišnjaka uhićen 56-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je u četvrtak na porečkoj rivi iz pištolja ranio 27-godišnjaka, istarska policija uhitila je 56-godišnjaka i osumnjičila ga za kazneno djelo nanošenja teške ozljede u pokušaju, a kod njega je pronašla pištolj koji ilegalno posjeduje te streljivo.

Policija je u petak izvijestila kako sumnjivca tereti da je u četvrtak iza podneva u porečkoj Ulici Obala maršala Tita nakon fizičkog sukoba iz vatrenog oružja ozlijedio 27-godišnjaka, koji je prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene ozljede nogu, a nakon ukazane medicinske pomoći pušten je na kućnu njegu.

Osumnjičeni 56-godišnjak će tijekom dana biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Temeljem sudskog naloga policija je obavila pretragu domova i drugih prostorija osoba koje su sudjelovale u tom sukobu, pri čemu je pronađen pištolj sa šest komada streljiva, za kojeg je utvrđeno da ga 56-godišnjak neovlašteno posjeduje te je uz kaznenu prijavu protiv njega podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Prilikom te pretrage, kod 29-godišnjaka iz Poreča koji se dovodi u vezu sa sukobom na porečkoj rivi pronađeno je jedno streljivo te 43 grama marihuane.

Neslužbeno se doznaje se kako su u sukobu trojica albanskih državljana napala Zagrepčanina. "Motiv sukoba i što je dovelo do njega se još utvrđuje, pa još ne možemo izaći u javnost s detaljima", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Rogić Jukopila. (Hina)

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene