Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog primanja mita uhićen direktor splitskog centra Istravina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalisti splitsko-dalmatinske PU u suradnji sa USKOK-om uhitili su 63-godišnjeg Jozu Rogulja, direktora splitskog Poslovnog centra Istravina i autoprijevoznika Ivu Jerkovića (41) iz Žrnovnice kraj Splita zbog primanja i davanja mita, potvrđeno je danas u splitskoj policiji.

Rogulja se tereti za kazneno djelo primanja mita u gospodarskom poslovanju, što je izmjenama Kaznenog zakona definirano kao novo kazneno djelo te je ovo jedno od prvih takvih uhićenja u Hrvatskoj, dok se autoprijevoznika Jerkovića tereti za davanje mita.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Slika nije dostupna Nastavak u četvrtak Damir Vrbanović te Zdravko i Mario Mamić ispitani u USKOK-u i odvedeni u pritvor

Direktora splitskog Istravina se sumnjiči da je sebi po dosadašnjim saznanjima pribavio imovinsku korist od 180 tisuća kuna jer je od 1. svibnja 2005. godine do trenutka uhićenja od autoprijevoznika dobivao 10 posto provizije od poslova koje je davao autoprijevozniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene