Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog paleža Buljanovih auta uhićen nogometaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija uhitila 28-godišnjaka iz Zadra pod sumnjom da je u noći s ponedjeljka na utorak zapalio dva osobna automobila pred kućom zadarskog odvjetnika Davora Buljana.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o prvotimcu NK Zadra Josipu Modriću.

Pročitajte i ovo Bojan Hajdin, predsjednik Udruge paraplegičara i tetraplegičara Wings for life Sve je spremno za spektakl u Zadru: "Događajima poput ovoga budi se svijest o osobama s invaliditetom" Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

Sumnja se da je uhićenik počinio kažnjivo djelo dovođenja u opasnost života i imovine te uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Osim za palež automobila policija ga sumnjiči i za palež čempresa u dvorištu obiteljske kuće u Petrčanima kod Zadra, u vlasništvu odvjetnikove majke. 

Kako je izvijestila zadarska Policijska uprava, osumnjičenik je iste noći u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu M.B. (81) zapalio jedno stablo čempresa koje je potpuno izgorjelo, a djelomično su izgorjela još dva stabla.

>> Zapaljeni automobili zadarskog odvjetnika

Kriminalističkom obradbom utvrđena je utemeljena sumnja kako je 28-godišnjak počinio navedena kažnjiva djela te će biti sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, doznaje se u PU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene