Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog neprilagođene brzine usmrtio pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti između Đurđevca i Ferdinandovca noćas, oko 2,10 sati, poginuo je pješak Darko H. (39) iz Kalinovca, izvijestila je jutros Policijska uprava Koprivničko-križevačka.

Na pješaka je osobnim automobilom "opel" naletio 29-godišnji vozač koji se vozio otvorenim dijelom ceste iz smjera Đurđevca prema Ferdinandovcu.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Prekoračenje brzine Dnevnik Nove TV pita Kako spriječiti prekoračenja brzine na cestama? Pogledajte rezultate glasanja

Na otvorenom i ravnom cijelu ceste, zbog neprilagođene brzine, vozač nije uočio pješaka koji je hodao uz desni rub kolnika iz smjera Đurđevca prema Ferdinandovcu te je desnim dijelom vozila naletio na pješaka koji je od siline udarca odbačen i od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, ali će ga policija prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Đurđevcu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene