Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavni trokut u zagorju

Zbog ljubomore 81-godišnjakinja kolcem nasrnula na 67-godišnju susjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubavne zavrzlame u zagorskom selu Ivaniću Desinićkom nisu završile samo na prijekim pogledima i povišenim tonovima. Bolesno ljubomorna 81-godišnja Š. A. kolcem je nasrula na 14 godina mlađu susjedu J. P. jer ova, navodno, očijuka s njezinim suprugom.

J. P. je od udaraca kolcem zadobila hematome po ramenu i ruci. A sve zbog toga što je, kaže njezina susjeda Š. A. , dolazila pred njiihovu kuću i i govorila joj da bi bilo najbolje da ode u bolnicu kako bi njezin suprug S. P. napokon bio njezin, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Oštećena kuća u Gornjoj Stubici Zagorski tornado Krš i lom u Gornjoj Stubici: "Osjećaj je bio strašan, tutnjalo je. U roku od tri ili četiri minute otišao je cijeli krov" Izgradnja zagorske ceste - 4 Butković obišao radove Ovo je vjerojatno cesta koja se u Hrvatskoj najsporije gradi: Izgradnja traje već devet godina i još nije sve gotovo

'Njezin se muž objesio i sad ona meni, poštenoj ženi, želi preuzeti mojega. Što je tražila, to je i dobila',  rekla je Š. A. i dodala kako joj uopće nije žao jer je Stanko njezin muž. Poručila je J. P.da si u Sloveniju ide tražiti muža, a da ne uzima ženama iz Zagorja njihove.

Napadnuta susjeda poriče očijukanje

J. P. potvrdila je napad susjede i objasnila kako nema nikakve veze s njezinim suprugom te dodala kako su oboje slučajevi za psihijatriju. Kaže da zbog njih nitko u selu ne može mirno spavati jer svakoga napadaju, viču, psuju i prijete.  J.P. je dodala kako je zbog spornog bračnog para  policija čest gost u njihovom selu, a dokle ide njihov bezobrazluk, priča J.P., pokazuje i činjenica da joj je Š. A. zabranila da hoda općinskom cestom kada ide u trgovinu koja prolazi pored njihove kuće.  
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene